Access Consciousness Bars

Access Consciousness Bars

H μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990 από τον Garry M. Daglas, ιδρυτή της μεθόδου.
Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, κ.λ.π.. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars®: ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά .
Με κάθε συνεδρία Access Bars® επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λαμβάνει.

Πόσο συχνά αφηνόμαστε, ξεπερνάμε τους φραγμούς μας και επιτρέπουμε σε κάποιον άλλο να μας προσφέρει κάτι;

Το να μαθαίνετε να λαμβάνετε αποτελεί κλειδί για να ελκύετε περισσότερο όσα ζητάτε στη ζωή σας. Οι συνεδρίες Access Bars διευκολύνουν το «λαμβάνειν» με διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη μορφή της πραγματικότητας. Ενεργοποιώντας αυτά τα σημεία, ξεκινάμε να απελευθερώνουμε ότι είναι κλειδωμένο και μας κρατάει ακόμα και τώρα, στην πίστη ότι δεν μπορούμε να έχουμε τη ζωή που πάντα επιθυμούσαμε. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία που δεν μας χρησιμεύουν πια. Έτσι τα σβήνουμε από τον εγκέφαλο μας κι αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πια αυτόματα. Το παρελθόν δεν προβάλλεται πια στο μέλλον με τον ίδιο τρόπο κι εμείς είμαστε ελεύθεροι να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Με έναν μαγικό τρόπο γίνεται εύκολο να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν δουλεύει καλά στη ζωή μας.
————————

Πως μπορείτε να διδαχθείτε τη μέθοδο αυτή.

Το σεμινάριο Access Bars είναι μια μέρα και διαρκεί 8 ώρες. Σας παρέχονται εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα μάθετε τη θεωρία και θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι, τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως αναφέραμε.
Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές αλλά θα εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες, δηλαδή θα κάνετε, αλλά και θα λάβετε δυο θεραπείες.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο
Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Access Bars® Practitioner και μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, ή και να το εξασκήσετε επαγγελματικά.

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως:
• Αυξάνει την ενέργεια
• Μειώνει τις ενοχλητικές (αρνητικές) σκέψεις
• Μειώνει το άγχος και την ανησυχία
• Εξαλείφει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος
• Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
• Απαλλάσσει από την κατάθλιψη
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπέρκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπέρκινητικότητας (ADHD)
• Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης
• Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία
• Άνθρωποι ή οι καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα
• Σας προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα σας αναζωογονεί και σας ενεργοποιεί
• Αντιμετωπίζετε πιο εύκολα κάθε πτυχή της ζωής κι αρχίζετε να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά
• Εξαφανίζει οτιδήποτε δημιουργεί περιορισμούς στη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς αυτό συμβαίνει ή να πρέπει να το πιστέψετε
• Σας δίνει ευτυχία, η κατάθλιψη εξαφανίζεται για πολλούς μετά από μία μόνο συνεδρία
Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να κάνετε όποιες αλλαγές εσείς επιθυμείτε.
Η Τεχνική Access Bars® μας απελευθερώνει από τους περιορισμούς, φραγμούς που έχουμε βάλει στον εαυτό μας.

Ο στόχος μας, μέσα από το σεμινάριο Access Bars είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία για να μπορέσετε να θεραπεύσετε όποιο κομμάτι στην ζωή σας αυτή την στιγμή νοσεί. Να δημιουργήσετε την ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.

«Όλα στην Ζωή σας να έρχονται με Ευκολία, Χαρά και Μεγαλοπρέπεια»

όπως λέει και ο Gary M. Douglas.

Μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email