Ρέικι

Ρέικι, είναι γιαπωνέζικη λέξη και σημαίνει «συμπαντική ζωτική ενέργεια». Ο χώρος που μας περιβάλλει-το σύμπαν- είναι γεμάτος με την άπειρη και ανεξάντλητη ενέργεια. Είναι η ενέργεια που επιδρά και υπάρχει σε κάθε μορφή ζωής και ύλης.

Το Ρέικι επιδρά ενεργειακά και καθαρίζει το φυσικό αλλά και το ενεργειακό σώμα, από μπλοκαρισμένα συναισθήματα και σκέψεις (ενέργειες), ισορροπώντας τα ενεργειακά επίπεδα και τα κέντρα μας και φέρνει αρμονία στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα.
Η θετική αντιμετώπιση της ζωής, είναι ένα ξεκίνημα για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Όταν όμως έχουμε εσωτερική γαλήνη και ισορροπία τότε μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας από μια άλλη οπτική, να του δώσουμε την αγάπη που του αξίζει, την συγχώρεση και την αποδοχή.

Ο θεραπευτής Ρέικι, έχει ήδη περάσει ο ίδιος από Θεραπεία της μπλοκαρισμένης ενέργειάς του, έχει συντονιστεί με τη Συμπαντική ενέργεια και γίνεται σε κάθε συνεδρία Ρέικι το μέσον για να μεταβεί η Συμπαντική ενέργεια, στο φυσικό αλλά και στα ενεργειακά σώματα του Θεραπευόμενου.

Από το 2003, αφού εγώ ή ίδια μπήκα σ’ αυτήν τη διαδικασία παρατήρησης και εξέλιξης του εαυτού μου και μέσα από πολύ προσωπική εμπειρία, μελέτησα και ασχολήθηκα με όλα τα ήδη του Ρέικι και είμαι πιστοποιημένη θεραπεύτρια στο
Ρέικι Ουσούι, όπου έχω το 3Β βαθμό και έτσι προετοιμάζω και άλλους για δασκάλους Ρέικι μέσω σεμιναρίων, όπως επίσης και στο Αγγελικό Ρέικι,
Κάρμα Ρέικι, όπου βοηθάει να καθαριστούν προηγούμενες ζωές και να ξεμπλοκάρει έτσι κάποιες καταστάσεις του παρόντος.
Καρούνα Ρέικι, όπου μια καταπληκτική ήρεμη και γλυκιά ενέργεια αγκαλιάζει τον θεραπευόμενο και με πολύ ήπιο τρόπο βοηθάει στην αποβολή μπλοκαρισμένων σκέψεων και συναισθημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ρέικι, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και μπορεί να σας είναι χρήσιμες και οι πληροφορίες του επίσημου συλλόγου Ρέικι www.syllogosreiki.gr, όπου είμαι μέλος.