Φανάρα Χριστίνα

Μέθοδος Θήτα

Μέθοδος Θήτα – Theta Healing

Η θλίψη, η έλλειψη κινήτρων, ο θυμός και η απόρριψη αλλά και η αδιαφορία για την καθημερινότητά, μπορεί κάποια στιγμή να κάνουν την υγεία και τη ζωή μας να κλειδωνιστούν.

Η Μέθοδος Θήτα βοηθάει να προσσεγγίσει κάποιος τη ζωή του και τον εαυτό του με πολύ διαφορετικό τρόπο που σύντομα προσφέρει ηρεμία, ευτυχία και συνειδητοποίηση των συναισθημάτων και των αντιδράσεών του.

Η Μεθοδος Θήτα παράγει άμεσα, εμπνευσμένα και μόνιμα αποτελέσματα σε πολύ βαθύ επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας βγαίνουν στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζονται πεποιθήςεις που είναι καταγραμμένες βαθιά στο υποσυνείδητο ενός ατόμου, η οποίες τον κρατούν στάσιμο και είναι η αιτία που περιορίζει τον εαυτό του. Αλλάζοντας αυτές τις πεποιθήσεις το άτομο ανοίγεται στη ροή της καλοσύνης, της αφθονίας και της υγείας με εντυπωσιακά γρήγορο τροπο, που θα πρέπει κανείς να το βιώσει προκειμένου να το πιστέψει.
Το ThetaHealing® είναι μια ιδιαίτερη τεχνικη η οποία αποκαλύφθηκε σε μας απο τη Vianna Stibal (Βαϊάνα Στιμπάλ www.thetahealing.com). Αυτή η χαρισματική γυναίκα κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό της απο πολλές ασθένειες και προβλήματα μέσω αυτής της τεχνικής.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.